Az arcok – az indieGoGo-kampány

A “LiTLearning: publishing for free use” indieGoGo-kampány vezéregyéniségei::

Gerő Péter

Dr. Gerő Péter PhD:

Tanár vagyok, a felnőttkori önálló tanulás módszertanával foglalkozom, az “élethelyzethez igazított tanulás” (Life Tailored Learning) módszertan kifejlesztője és jogtulajdonosa, a Kutatócsoport alapítója vagyok. Akkor érzem teljesnek a szakmai életművemet, ha egyre kiforrottabban működik az “élethelyzethez igazított tanulás” (Life Tailored Learning) módszertanát folyamatosan továbbfejlesztő kutatócsoport és a módszertant a gyakorlatban alkalmazó tananyagszerkesztőség.

 

 

 

 

Ladányi-Mészáros Judit

Ladányi-Mészáros Judit: 

A vállalkozás módszertanát gondozó Kutatócsoport alapító tagja és ügyvezető titkára vagyok. Évek óta segítő szakmában dolgozom, ahol sokféle személyiséget megismertem. Azért vagyok a kutatócsoportban, mert magas fokú empátiámmal és a szakmai tapasztalatommal hatékonyan tudok hozzájárulni a módszertan “minden személyiséghez” igazításában.

 

 

 

 

Csillagos Judit

Csillagos Judit:

Csillagos Judit néven alapító tagként tevékenykedem az Élethelyzethez Igazított Tanulás Kutatócsoport alapító tagjai között. Jelenleg szociális munkás végzettséggel rendelkezem, melyet a szekszárdi PTE IGYK szociális munka szakán szereztem meg 2015-ben. Különböző tananyagok elkészítésében vettem részt és segítem a csapat-kohéziót, a csapaton belüli információáramlást a szervezési feladatok ellátásával.

 

 

 

 

Haraszti Péter

Haraszti Péter:

A nevem Haraszti Péter, a kutatócsoport egyik alapító tagja vagyok. Úgy gondolom, hogy maga a tanulási folyamat is lehet élvezetes, ha a tanuló számára adott a sikerélmény az elsajátítás hasznosságának tudatával. Fontosnak tartom a tanulás motiválásának fenntartását és a multimédia elemek alkalmazását a módszertanban. Célom, hogy a tananyagok hasznosságán felül azok érdekességeit is megmutassam, hol egy videó, hol interaktív multimédia formájában. Tanulni nemcsak olvasva lehet és döntő többségében ez az, amiért kreativitásomat teljes bedobással az Élethelyzethez Igazított Tanulás módszertanának szentelem.