Szabad szoftverek felhasználói képzései

Az utóbbi években a szabad szoftverek felhasználói kényelemben is utolérték a kereskedelmi szoftvereket; megbízhatóságban, kiber-támadásokkal szembeni biztonságban pedig jelentősen vezetnek.

Teljes ügyviteli rendszer rakható össze csupa ingyenes szabad szoftverből; a képzésünk pedig, amelyik az átállást tanítja pénzvisszafizetési garanciával, kisebb pénz- és idő-ráfordítással jár, mint a korábbi operációs rendszer és irodai csomag új változatának beszerzése és megszokása. (Nem számítva, hogy a szabad szoftverek használatával a vírusvédelem, és a további frissítések költségét is megtakarítja; és a számítógépét is lassabban fogja kinőni…)

Vezetői döntéselőkészítő képzésünk során a résztvevő pontos képet kap arról, hogy mivel járna, hogyan történhetne egy vállalkozás, munkacsoport, részleg átállása a szabad szoftverek használatára a korábbi dokumentumok és címlisták, archívumok és munkaanyagok megőrzésével.

Minden résztvevő teljes válogatott gyűjteményt kap a leghasznosabb szabad szoftverekből.

Néhány furcsa kérdés talán segít az eligazodásban.

A szabad szoftverek felhasználói képzéseit 2014. folyamán tervezzük meghirdetni; néhány héttel később indulnak – mindenki a saját ütemezésében végezheti el őket. Ha nem akarja kivárni az indulást, írjon nekünk!